Magical Dustmen

Wanneer

zaterdag, 28 mei, 2016 - zondag, 29 mei, 2016    
Hele dag

foto tuin

Magical DustMen” bij Coco Maria op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei.

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor twee bijzondere Magical DustMen dagen bij Coco Maria op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei. Dit is het tweede jaar dat Magical DustMen te gast is bij Coco Maria, volledig ongesubsidieerd en zonder commerciële sponsoring. Deze dagen worden mogelijk gemaakt door de artiesten, de medewerkers en de bezoekers samen.

Zaterdag 28 mei kunt u al vanaf 17.30 uur genieten van heerlijk eten en drinken verzorgd door Sophie van “Verse Aarde”. Er zijn prachtige video’s, de Craycin Route (een verhaal in 25 delen dat u al wandelend in de openlucht kunt lezen) en korte dansvoorstellingen door Natasja Khan. Vanaf 20.00 uur spelen er  twee unieke muziekgroepen: Pot Baumgarten & Friends en na de pauze Um A Zero.  Deze concerten zullen om 22.30 uur afgelopen zijn.

Zondag 29 mei is iedereen welkom vanaf 12.00 uur voor een zeer gevarieerd programma met ieder uur  een ‘hoofdact’ en daarnaast kleine voorstellingen, lezingen, video’s en bijzondere korte acts.

Het Magical Dmagical dustmen1ustMen programma begint om 13.00 uur met Passies & Havinga in het Koetshuis, met hun voorstelling over de componist Kurt Weill.
Daarna wordt de middag muzikaal voortgezet om 14.00 uur met een heel ander type muziek:  Emmy and the Bluegrass Pals.

U kunt dan de hele middag en avond genieten van een keur van muzikanten: zoals Sido Martens, Albon Elm, Hanna & Susanne, CT Heida, George Welling, Bianca Holst.
Er zijn doorlopend videovoorstellingen in het laptop theater, afgewisseld met korte lezingen en dansvoorstellingen, de Internationaal Waarvrager en Human Design met Surrenda kunnen worden geraadpleegd, er is poëzie en beeldende kunst en tot op het laatste moment blijft er ruimte voor verrassingsoptredens. Er worden heerlijke pizza’s gebakken in een hout gestookte oven door Wouter en is allerlei ander lekkers te eten en te drinken bij Coco Maria.

Dit weekend bij Coco Maria wordt afgesloten met Tinto Sol in hun uitgebreide samenstelling: intens, swingend, en blijmakend.
Het programma van dit mooie weekend is rond 22.00 afgelopen.

Entree: Zaterdag en zondag per dag 10,00 euro, een passepartout voor beide dagen is 17,50 euro. Kinderen tot 13 jaar onder begeleiding gratis.

Voor meer informatie en exacte programmering: Ton de Jong: 0650897575   www.magicaldustmen.nl.U kunt ook bellen met Hein Moes: 0653354278 Reserveren: heinmoes@cocomaria.nl
Er is geen pin aanwezig!
Magical DustMan