De Kinderkolonie
De Kinderkolonie

1 t/m 17 oktober 2021

Agenda
 • Geen evenementen
 • Concert Mandolin Orange

  Wanneer

  vrijdag, 13 mei, 2016    
  20:30 - 22:30

  mandoline orange
  Van North Carolina naar Veenhuizen: Mandolin Orange doet Coco Maria aan! Een uniek concert op vrijdag 13 mei, georganiseerd door Roots on the Road.

  Andrew Marlin en Emily Frantz van Mandoline Orange laten horen wat er gebeurt als twee stemmen elkaar in volmaakte harmonie aanvullen. Dan is het resultaat meer dan de som der delen. Het tweetal speelt een boeiende mix van bluegrass, country en folk, op verschillende instrumenten. Schijnbaar moeiteloos bespelen ze akoestische gitaren, mandolin en fiddle. Eigen en eigenzinnig, dat kenmerkt de teksten en melodieën van Marlin en Frantz. Met hun prachtige stemgeluid, roerende songteksten en perfecte spel scheppen ze magische momenten: teer en tegelijkertijd krachtig.

  Marlin en Frantz zijn geboren performers, maar hebben ook prachtige cd’s uitgebracht, waaronder This Side Of Jordan en Such Jubilee. Geen wonder dat ze wereldwijd meer en meer fans krijgen. Hun naturel stijl maakt elk optreden tot een bijzondere belevenis. Welkom bij Mandoline Orange live!

  Datum en tijd
  Vrijdag 13 mei 20.30 uur. Inloop v.a. 20.00 uur

  Locatie
  Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen

  Entree
  € 15,- (géén pin aanwezig)

  Info en reserveren
  Roots on the Road: www.rootsontheroad.nl /

  Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / T 06-53354278

  Een voorproefje:
  https://www.youtube.com/watch?v=fJ89zwJev2k

  mandolinorange2016