Linde Nijland & Bert Ridderbos

Wanneer

vrijdag, 19 oktober, 2018    
20:00 - 22:30

 

 

 

 

 

 

 

 

Folkzangeres Linde Nijland komt optreden samen met haar partner, de veelzijdige multi-instrumentalist Bert Ridderbos.

We zijn blij dat ze Coco Maria uitkozen voor hun “comeback” optreden na een pauze van een half jaar! De twee muzikanten brengen een schitterende mix van eigen werk, folk en Americana. Bert begeleidt Linde op gitaren, cittern, accordeon en banjo. Linde betovert het publiek met haar heldere stem.

Op vrijdag 19 oktober spelen Bert en Linde ook eigen liedjes. Linde zong voor haar samenwerking met Bert in het zangduo Ygdrassil en stond daarmee op lowlands en Noorderslag. Internationaal kreeg ze veel waardering met haar programma rond de Britse zangeres Sandy Danny en samen toerden de twee onlangs nog door Engeland.  Ook traden ze op in o.a. Iran, India en Bhutan.

“Klasse!” De Volkskrant

Kom vrijdag 19 oktober en laat je verwarmen door de sfeervolle muziek van Bert en Linde, bij het knapperend haardvuur in het koetshuis van Coco Maria.

Vrijdag 19 oktober 2018 – Coco Maria – aanvang 20.00 uur (deur open 19.00 uur) – entree € 15.00 (geen pin) – de ruimte is beperkt, dus graag reserveren – via heinmoes@cocomaria.nl of mobiel 0653354278.

Kom vast in de stemming met dit prachtige nieuwe nummer:
This Old World

of luister naar dit lied dat Bert en Linde eerder opnamen:
High Under Skies