De Kinderkolonie
De Kinderkolonie

1 t/m 17 oktober 2021

Agenda
 • Geen evenementen
 • Amanda Anne Platt & the Honeycutters

  Wanneer

  vrijdag, 28 september, 2018    
  20:00 - 22:00

   Amanda Anne Platt

  Na de enerverende optredens van the Dustbowl Revival en Pert’Near Sandstone zijn we ontzettend blij met het optreden van Amanda Anne Platt met haar Honeycutters op vrijdag 28 september in Coco Maria! We zijn ervan overtuigd dat ook zij een sfeer kan neerzetten waarbij je zult zeggen; ben ontzettend blij dat ik er weer bij was!!

  Let op!! , want deze Amanda Anne Platt gaat de nieuwe retro coutry roots sterren als Romano, Simpson en Jewell nog een poepie laten ruiken!

  Haar aanstekelijke muziek, tekst en stem blijven lang in je hoofd hangen en de muzikale retromix is zo smakelijk dat je daar graag nog een 2e of zelfs 3e van wilt opscheppen. Amanda’s zang en muziek van haar en van haar Honeycutters kun je ergens situeren tussen Kasey Chambers, Scheryl Crow en Loretta Lynn, heerlijk pakkende meeslepende country rock met een rauw randje, soms ingetogen en soms buitengewoon swingend!

  In de nieuwe lichting succesvolle retro country roots die sterren als Daniel Romano, Sturgill Simpson en Eilen Jewell staat inmiddels Amnda stevig aan de deur te kloppen! Ze hebben qua talent in ieder geval een stevige voet tussen de deur gekregen en daar mogen wij met z’n allen weer van genieten.
  Zie jullie hopelijk op vrijdag 28 september.
  Gezellig!!

  Hein Moes

  Vrijdag 28 september 2018
  Coco Maria

  Aanvang 20.00 uur (deur open 19.00 uur)
  Entree € 15.00 (geen pin)
  De ruimte is beperkt dus graag reserveren;
  via heinmoes@cocomaria.nl of mobiel 0653354278

  Kom vast in de stemming met het prachtige nummer

  Birthday song.