Gries Laand – concert Törf en Egelmuziek

Wanneer

zondag, 14 april, 2019    
15:15 - 17:00

UITVERKOCHT!!!
Graauwe kloet’n Grunneger klaai. Windmolens aan de einder. De roep van grauwe ganzen in eindeloze luchten. Het Noorden van ons land hult zich in een palet van grijs. ‘Gries’, dan klinkt het nog mooier. Een winterdag die niet wakker wil worden.  Maar grijs is ook een kleur en bovendien: staat er dan een appelboom in bloei, wat een feest! Het geel van koolzaadvelden in de zomer. En ja, ook het zwart van de veenkolonies, het paars van de hei…

Törf verkende het landschap met schildersogen en vond er muziek en woorden bij. Nieuwe, maar soms was het al eens heel mooi gezegd en dan gebruikten we bestaande nummers uit ons archief. Zo werd het een nieuw schilderij met her en der herkenbare motieven.

In Gries Laand speelt Törf samen met het Orkest van de Egel: 21 muzikanten met violen, cello’s, bas, fluiten, accordeon, mandoline en slagwerk. Streektaal vermengt zich met folk en wereldmuziek. Een explosie van enthousiasme, energie en muzikaliteit!

Op zondag 14 april geven Törf en het Orkest van de Egel een uniek concert dat meerdere zintuigen streelt. Want het oog wil ook wat! Is de locatie al een schilderij op zich, bij het concert zijn ook schilderijen te bewonderen. Landschappen van Irene Meuldijk en Geert Schreuder. Zo wordt ieder optreden een klein feest der zinnen!

Datum: zondag 14 april
Aanvang: 15.15 uur
Entree: € 15,- (Géén pin aanwezig!)
Reserveren: UITVERKOCHT!! info@cocomaria.nl
Meer informatie is te vinden op: Törf