Theatervoorstelling Oost West door E Poi

Wanneer

zondag, 15 februari, 2015    
15:00 - 16:30

oostwest beeld
Een theaterstuk over de (wan)verhoudingen in Europa en de gevolgen voor ons kikkerlandje en de daar wonende linkse en rechtse ooievaars met hun zwart-witte verenpak. Een zwaar onderwerp, licht geserveerd op een bedje van muziek met een garnering van humor, met de bekende E Poi-koppen maar ook frisse nieuwe gezichten op de kaart. Zoals u van theatergroep E Poi gewend bent, gieten wij dit spektakel in een verrassende vorm; een prikkeling voor al uw zintuigen, een belevenis.

Tekst en regie: Leny Hamminga

Reacties op de première van Oost West:

‘Wij hebben vanmiddag een heerlijke voorstelling gezien. Het verhaal is zeer van deze tijd en goed herkenbaar. Vlot gespeeld, met veel humor, een heerlijk stuk met veel smaakjes. Het steeds weer met zang en dans inbreken van Calandra werkt kostelijk. We hebben echt
genoten.’

‘Och, wat heb ik gistermiddag genoten van Oost West…
Die muziektherapeut, wat een idee om zo problemen op te lossen, kostelijk en hilarisch… maar ze verbindt ook alle menselijke lagen met elkaar.  Het verhaal en de problemen, zo van deze tijd maar door de prachtige muziek van Verdi, Mahler en dan weer Andre Hazes, wordt het allemaal zo betrekkelijk.
Compliment voor jou, Leny!’

Optreden
Zondag 15 februari 2015
Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
Aanvang 15.00 uur
Entree: € 10,- (geen pin aanwezig)

Info en reserveren

Leny Hamminga, lenyhamminga@planet.nl
Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl

Voor meer informatie: www.epoi.org