De Kinderkolonie
De Kinderkolonie

1 t/m 17 oktober 2021

Agenda
 • Geen evenementen
 • The Dustbowl Revival

  Wanneer

  donderdag, 25 augustus, 2016    
  20:00 - 22:30

  dustbowl 2016
  Voor de tweede keer on tour in Europa én te zien bij Coco Maria: het Californische collectief Dustbowl Revival. Hun meeslepende rootsmuziek is swingend en vrolijk: net als de leden van het gezelschap. En muzikaal zijn ze! The Dustbowl Revival mixt moeiteloos folk, blues en country. Een beetje gospel, wat New Orleans, een snufje oldschool bluegrass… Het resultaat? Een inspirerend muziekoptreden waarin tal van traditionele Amerikaanse stijlen weerklinken.

  The Dustbowl Revival maakt kwistig gebruik van zang en van heel veel instrumenten: drums, gitaar, kazoo, viool, trombone, tuba, banjo en harmonica… Zo’n beetje alles waar maar zonnige muziek uitkomt.

  Het rootscollectief  bracht al meerdere albums uit en kreeg voor het nummer Dan’s Jam de Americana Song Of The Year award uitgereikt.

  The Dustbowl Revival heeft naam gemaakt en is uitgegroeid tot een reizend muziekgezelschap. Dit jaar zijn ze opnieuw on tour in Europa en op 25 augustus geven ze een concert bij Coco Maria. Bij mooi weer speelt de groep buiten op een speciaal podium. Maar binnen of buiten… er kan in elk geval uitbundig worden gedanst.dustbowlrevival2016

  Wees erbij en bestel tijdig kaarten. Als voorproefje het prachtige nummer Lampshade On.

  Optreden
  Donderdag 25 augustus 2016
  Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
  Aanvang 20.00 uur; deur open 19.00 uur
  Entree: € 15,- (geen pin aanwezig)
  Dit concert wordt georganiseerd door Roots on the Road

  Info en reserveren
  Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / T 06-53354278
  www.rootsontheroad.nl/content/dustbowl-revival-usa-0
  Maak vast kennis met The Dustbowl Revival: http://vimeo.com/39377879
  dustbowlrevival poster 2016