The Dustbowl Revival concert

Wanneer

donderdag, 4 juni, 2015    
20:00 - 23:00

The Dustbowl Revival
Te zien in Paradiso Amsterdam, Eindhoven en… bij Coco Maria in Veenhuizen! Het Californische collectief Dustbowl Revival. Hun meeslepende rootsmuziek is swingend en vrolijk: net als de leden van het gezelschap. En muzikaal zijn ze! The Dustbowl Revival mixt moeiteloos folk, blues en country. Een beetje gospel, wat New Orleans, een snufje oldschool bluegrass… Het resultaat? Een inspirerend muziekoptreden waarin tal van traditionele Amerikaanse stijlen weerklinken.

The Dustbowl Revival maakt kwistig gebruik van zang en van heel veel instrumenten: drums, gitaar, kazoo, viool, trombone, tuba, banjo en harmonica… Zo’n beetje alles waar maar zonnige muziek uitkomt.

Het rootscollectief  bracht al meerdere albums uit en kreeg voor het nummer Dan’s Jam de Americana Song Of The Year award uitgereikt.

The Dustbowl Revival heeft naam gemaakt en is uitgegroeid tot een reizend muziekgezelschap. Dit jaar voor het eerst on tour in Europa. En waar strijken ze neer? Bij Coco Maria in Veenhuizen!

En wel op 4 juni 2015. Bij mooi weer speelt de groep buiten op een speciaal podium. Maar binnen of buiten… er kan in elk geval uitbundig worden gedanst.
Wees erbij en bestel tijdig kaarten. Als voorproefje het prachtige nummer Riverboat Queen.

Optreden

Donderdag 4 juni 2015
Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
Aanvang 20.00 uur; deur open 19.00 uur
Entree: € 15,- (geen pin aanwezig)
Dit concert wordt georganiseerd door Roots on the Road

 

Info en reserveren
Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / T 06-53354278
Jaap Davids www.rootsontheroad.nl

Maak vast kennis met The Dustbowl Revival


dustbowl poster