The Dustbowl Revival

Wanneer

dinsdag, 29 augustus, 2017    
20:00 - 22:30


Driemaal scheepsrecht! Voor het 3e jaar op rij is het Californische collectief Dustbowl Revival te zien én te horen bij Coco Maria. Hun meeslepende rootsmuziek is swingend en vrolijk: net als de leden van het gezelschap. En muzikaal zijn ze! The Dustbowl Revival mixt moeiteloos folk, blues en country. Een beetje gospel, wat New Orleans, een snufje oldschool bluegrass… Het resultaat? Een inspirerend muziekoptreden waarin tal van traditionele Amerikaanse stijlen weerklinken.

The Dustbowl Revival maakt kwistig gebruik van zang en van heel veel instrumenten: drums, gitaar, kazoo, viool, trombone, tuba, banjo en harmonica… Zo’n beetje alles waar maar zonnige muziek uitkomt.

Het rootscollectief  bracht al meerdere albums uit en kreeg voor het nummer Dan’s Jam de Americana Song Of The Year award uitgereikt.

The Dustbowl Revival heeft naam gemaakt en is uitgegroeid tot een reizend muziekgezelschap. Dit jaar zijn ze opnieuw on tour in Europa en op dinsdagavond 29 augustus geven ze een concert bij Coco Maria. Bij mooi weer speelt de groep buiten op een speciaal podium. Maar binnen of buiten… er kan in elk geval uitbundig worden gedanst.

Wees erbij en bestel tijdig kaarten. Als voorproefje het prachtige nummer Busted.

Optreden
Dinsdag 29 augustus 2017
Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
Aanvang 20.00 uur; deur open 19.00 uur
Entree: € 17,50 (geen pin aanwezig)
Dit concert wordt georganiseerd door Jaap en Berlina van Roots on the Road

Info en reserveren
Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / T 06-53354278
of:
Roots on the Road