Slotconcert Festival Veenhuizen

Wanneer

zaterdag, 31 augustus, 2019    
20:00 - 23:00

Coco Maria is een van de bijzondere plekken waar het al even bijzondere Festival Veenhuizen plaatsvindt. Op zaterdag 31 augustus om 20.00 uur weerklinken hier de noten van het feestelijke slotconcert. Met Pynarello, Julia Philippens, Xavi Torres en een peña door Música Temprana: een informele muzikale samenkomst die in Latijns Amerika erg populair is.

Pynarello
Pynarello speelt een speciaal voor deze groep gemaakte bewerking (Jeffrey Bruinsma) van het strijkkwartet van Maurice Ravel. Avontuurlijke noten van een nieuwe generatie gedreven musici.

Julia Philippens en Xavi Torres
Jazzvioliste Julia Philippens en de Catalaanse pianist Xavi Torres schrijven hun eigen composities. Vanuit hun achtergrond van jazz en klassiek is een unieke nieuwe stijl ontstaan, krachtig en meeslepend.

Música Temprana: peña
Enkele leden van Música Temprana brengen een onvervalste peña in Zuid-Amerikaanse sferen. Op gitaar en traditionele instrumenten als de charango, bombo en caja nemen ze het publiek mee op een reis vol muziek, vriendschap en wijn in de traditie van Latijns Amerika.

Dag: zaterdag 31 augustus
Tijd: 20.00 – 23.00 uur
Locatie: Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
Tickets: € 25,- per persoon (incl. servicekosten)
Reserveren en meer informatie: Festival Veenhuizen

Luister vast naar een voorproefje door Música Temprana