De Kinderkolonie
De Kinderkolonie

1 t/m 17 oktober 2021

Agenda
 • Geen evenementen
 • Pert’ Near Sandstone 24 mei

  Wanneer

  donderdag, 24 mei, 2018    
  20:00 - 22:30

  In Amerika staan ze al aan de top in het authentieke genre van americana, roots en bluegrass. In Nederland zijn ze vorig jaar in Paradiso ontdekt. En nu komen ze naar Coco Maria: op donderdag 24 mei geeft Pert’ near Sandstone uit Minnesota een optreden bij Coco Maria in Veenhuizen!

  Coco Maria is al door de wol geverfd met optredens van Dustbowl Revival en Hackensaw Boys en nu geeft Pert’ Near Sandstone er een up-tempo concert! Bluegrass, newgrass, roots en americana van hoog niveau slepen het publiek moeiteloos mee. Met aanstekelijke banjoklanken en veel fiddle!

  Op het podium staan vijf muzikanten met vijf instrumenten en een microfoon: Nate Sipe (fiddle/mandoline/zang), Kevin Kniebel (banjo en zang), J. Lenz ( gitaar en zang), Justin Bruhn (bass en zang) en Matt Cartier (clogs: ja inderdaad: klompen!). Hun muziek is zo raak en toegankelijk dat de verleiding groot wordt om mee te zingen. Bluegrass klanken van de bovenste plank.

  Pert’ Near Sandstone toert veelvuldig door Noord-Amerika en bracht al zes albums uit. Het laatste album, Discovery of Honey, dateert uit 2016. En nu maakt Pert’ near Sandstone een lentetoer door Frankrijk, België, Duitsland en Nederland: een grote eer dus dat ze Coco Maria aandoen! Mis het niet en reserveer snel kaarten voor donderdag 24 mei!

  Dit optreden wordt georganiseerd door Coco Maria en Roots on the Road.

  Donderdag 24 mei 2018
  Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.00 uur)
  Entree: € 15,-
  Reserveren: mail naar info@cocomaria.nl of bel: 06 53354278 of kijk op: roots on the road

  Beluister vast een swingend voorproefje!