Madeline Bell

Wanneer

vrijdag, 11 april, 2014    
00:00

Madeline microfoonmadeline persbericht 2

Er zijn nog enkele kaarten!!!

De wereldberoemde Amerikaanse JAZZ zangeres, heeft haar sporen in de lichte muziek meer dan verdiend. Al vele jaren schittert zij op de diverse internationale podia. Ze werkte met met Stevie Wonder, Dusty Springfield en talloze andere grote artiesten. Vrijdag 11 april is deze charismatische dame, inmiddels 70 jaren jong, te gast bij Coco Maria. Samen met haar JAZZ vrienden Frits Landesbergen, Edwin Corzilius en haar vaste begeleider Jean-Louis van Dam hebben ze een spetterende muzikale ontmoeting. Ze worden ondersteund door Cees van Olst en Albert van Dorssen.

Hoe komt deze grootheid op JAZZ gebied op het podium van Coco Maria Veenhuizen!

Glaskunstenaar en muzikant Cees van Olst van Het Glasmuseum Veenhuizen haalt Jazz vrienden met internationale reputatie naar Veenhuizen. Inspiratie voor het organiseren van deze unieke optredens kreeg hij als bezoeker van de concerten in het sfeervolle koetshuis van Veenhuizen, Coco Maria. En nu dus deze prachtige en krachtige dame met haar tomeloze energie..Dit wordt een avondje genieten!

Wie zijn haar Jazz vrienden..

Frits Landesbergen ( Vibrafoon )
Slagwerker en vibrafonist, wie kent hem niet in de Jazz wereld? Hij speelde met de grootste Jazzmuzikanten van de wereld. Jaarlijk terugkerende tournees met o.a. Madeline Bell, Eddie Daniels, Louis van Dijk.

Edwin Corzilius ( contrabas )
Bassist en Basgitarist. Een virtuoos, een man met een gevoelige snaar en een supergevoel hoe een contrabas kan klinken. Speelde in diverse orkesten zoals: Vara dansorkest, Metropole orkest en skymasters.

Albert van Dorssen ( Toetsen )
Industrieel ontwerper met als grootste hobby muziek maken. Heeft zijn hele leven met studenten en professionals de Jazz leren kennen. Wordt veel gevraagd bij bigbands.

Cees van Olst ( slagwerk )
Glaskunstenaar. Heeft naast glaskunst van Jazzmuziek zijn hobby gemaakt, is daarna beland in diverse stijlen muziek.  Speelde met diverse Nederlandse Jazzorkesten.

Het concert begint om 20.30 uur
Entree: € 22.50 ( inclusief koffie of thee )
Reserveren: heinmoes@cocomaria.nl of 0653354278  Madeline madeline