De Kinderkolonie
De Kinderkolonie

1 t/m 17 oktober 2021

Agenda
 • Geen evenementen
 • CD presentatie Linde Nijland – The Jukebox Project

  Wanneer

  zondag, 22 oktober, 2017    
  15:00 - 17:00


  Op zondag 22 oktober is Coco Maria het podium voor de lancering van een prachtige CD. Linde startte een jaar geleden met crowdfunding voor dit bijzondere album vol eigenzinnige vertolkingen in folk-stijl van hits en popnummers uit de jaren ’60 en ’70. Nu is het klaar, met verrassende uitvoeringen van klassiekers als ‘Nights in white Satin’ en ‘A whiter shade of pale’, maar ook minder bekende nummers van onder meer David Bowie en Bob Dylan. Dertien nummers telt het album dat Linde de 22e live zal brengen, begeleid door multi-instrumentalist Bert Ridderbos (op cittern, gitaren, banjo, accordeon en sitar), met wie ze nauw samenwerkte voor het album.

  Het belooft een sfeervolle middag te worden met een luisterconcert van een uur en een minstens zo gezellige nazit, mogelijk met extra gastmuzikanten. De CD is natuurlijk ook te koop. Vanwege de verwachte drukte wordt reserveren aangeraden.

  Hier kun je alvast een nummer luisteren.
  Zie ook www.lindenijland.nl

  Linde zong eerder o.a. in Ygdrassil en trad op met groepen als Fairport Convention en Iain Matthews. Naar aanleiding van Linde’s vorige album werd ze ‘de beste folkzangeres van Nederland’ genoemd.

  Zondag 22 oktober 2017
  Coco Maria, Stoomweg 3 Veenhuizen
  Aanvang 15:00 uur; deur open 14:30 uur
  Entree: € 7,50 (geen pin aanwezig)

  n.b. het concert is gratis voor crowdfunders, maar wel graag even reserveren

  Info en reserveren
  Hein Moes, heinmoes@cocomaria.nl / T 06-53354278