Britse Folkroots

Wanneer

zaterdag, 25 januari, 2014    
20:00 - 22:00

Op zaterdag 25 januari is een bekend Engels duo te gast in het koetshuis van Coco Maria. Bij het haardvuur kan genoten worden van de sfeervolle muziek van Philip Henry en Hannah Martin.

De uit Engeland afkomstige Phillip Henry en Hannah Martin vormen samen één van de meest fascinerende en innovatieve duo’s die er op dit moment in de folk/roots/acoustic scene rondlopen. Met hun bijzondere arrangementen voor viool, dobro, mondharmonica, banjo en zang kunnen zij het publiek aan zich binden. Het duo is onlangs genomineerd voor de prestigieuze titel ‘Best Duo’ in de 2014 BBC Folk Awards.

Phillip is één van de beste slide-gitaristen en mondharmonica spelers van Groot Brittannië. Hij heeft zich de laatste jaren niet alleen gespecialiseerd in de muziek uit het diepe zuiden van Amerika, maar ook in de traditionele muziek van de Britse eilanden. Hannah is een bekend Engelse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Haar nummers zijn een mix van traditionele folk en Hannah’s nieuwe eigentijdse melodieuze stijl.
Tijdens optredens bespeelt zij verschillende instrumenten, zoals viool, viola en banjo.

Phillip en Hannah treden zaterdag 25 januari op bij Coco Maria. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Noordfolk.

Het concert begint om 20:00 uur. Entree € 15,00.

Kaarten vooraf reserveren wordt aangeraden:
bert@noordfolk.nl, tel. 062040272 of heinmoes@cocomaria.nl,
tel. of 0653354278